Pia-kuva

Pia Ullberg

Pia Ullbergilla on yli 20 vuoden kokemus kouluttamisesta ja valmentamisesta Suomessa ja ulkomailla. Hän on toiminut luennoitsijana ja työskennellyt sekä erilaisten ryhmien että yksilöiden kanssa liittyen henkilökohtaiseen kasvuun ja tavoitteiden saavuttamiseen. Viimeiset kymmenen vuotta hän on työskennellyt johtajuusvalmentajana eri aloja (mm. tuotanto, teollisuus, terveydenhoito) edustaville asiakkaille. Hänen työnsä perustana on vankka ja monipuolinen alan kansainvälinen koulutus ja asiantuntijaverkosto.

Palautetta asiakkailta ja yhteistyökumppaneilta:

“Pia Ullberg on aina ammattilainen, mutta hänen energiansa ja uskonsa jokaisen ihmisen parhaimpaan on se, mikä saa hänet erottumaan valmentajien joukosta. Hän tietää mitä tarvitaan huippusuoritusten esiin saamiseksi ja olla muutosten katalysaattorina”.
Laura Berman Fortgang, Master Credential Coach, International Coach Federation

”Pia on valmentanut 40 esimiestämme viimeisten viiden vuoden aikana. Hyvän ihmistuntemuksensa, vankan kouluttajan kokemuksensa ja myönteisyyden korostamisen johdosta hän saa nopeasti kontaktia henkilöihin ja luo siten luottamuksellisen keskusteluilmapiirin”.
Jan-Erik Tuominen, HR Manager, OY FORCIT AB

“Minulle Pia merkitsee armon sitä ei-niin-suomalaista merkitystä: kiitollista ylevöitymistä. Hän on uskaltanut elää omaa tarinaansa todeksi ja täydeksi. Siinä sivussa aika monet ovat saaneet eväitä omaan sydämeensä”.
Jari Sarasvuo, toimitusjohtaja, Trainers’ House Oyj

”Hänen innokkuutensa on tarttuvaa ja hänen vankka kokemuksensa luo erinomaisen pohjan hedelmälliselle yhteistyölle”.
Tony Dunderfelt, psykologi, yrityskonsultti

”Pia löysi meissä ihmisen”.
Henrik Lemberg, projektipäällikkö, IDO Bathroom Ltd

”Valmennukset ovat kantaneet hyvää hedelmää – esimiehet puhuvat asioista ”samalla kielellä” ja uskalletaan nostaa kissa pöydälle. Erilaisuuden ymmärtäminen ja hyväksyminen on lisääntynyt”.
Veikko Kovalainen, tuotantojohtaja, Printal OY

”Pia on energinen ja innostava ihminen. Yhteistyökumppanina häneen voi luottaa”.
Arja Paloneva-Pylkkönen, lääkäri ja psykoterapeutti

”Pia Ullberg on yksi muutamista henkilöistä maailman ympäri joita olen valinnut henkilökohtaisesti valmennettavaksi ja jonka kanssa olen halunnut jakaa omaa erikoisosaamistani”.
Denise Linn, Founder, International Institute of Soul Coaching

”Pian aikaansaannokset valmennusprosesseissa ovat kauaskantoisia ja vieneet kohti oikeita johtopäätöksiä”.
Pertti Sutka, toimitusjohtaja, Helsingin ura-instituutti Oy